top of page

Happenings

plocka och njut av frukterna

IMG_7263.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Se till att du följer Lotus Land i det sociala medielandskapet - mer intressanta, roliga och helt fantastiska saker kommer att komma på det här sättet.

Grupp Happening – om ni är en grupp på fem eller fler personer, hör gärna av er. Om du är en eller två personer kort kontakta mig i alla fall så ska jag se om det finns några andra som är intresserade av att samma happening samtidigt. Vi träffas, vi pratar och delar med oss av vår kunskap, orosmoln och glädje i livet. Det kommer även finnas tid för frågor.

Jag kommer att behöva en kontaktperson som representerar gruppen och ett par datum när gruppen kan träffas. Allt annat kommer att skräddarsys för din grupp.

 

Välj din Happening

 

Happening HSP  Vill du veta mer om HSP? Har du precis fått reda på att du är HSP – vad nu? Hur blomstrar man med HSP? Eller har du en partner/vän som är HSP?  Detta är en två timmar lång happening.Pris 200 kr per person.

Happening Hållbar förändring   Vilka delar önskar du fokusera på? Hur får du förändring att hända och bestå? Både ur ett miljömässigt och ett personligt perspektiv. Detta är en fyra timmar lång happening. Pris 350 kr per person.

 

Happening guidad meditation i naturen  Jag håller meditationer i naturen baserat på de fyra elementen. Välj den meditation som passar din grupp och kontakta mig för en privat bokning. Denna är flexibel i tid och beror på om du vill ha en eller två meditationer inkluderat. Om du vill veta mer om de tillgängliga meditationerna gå hit

bottom of page