top of page

Guidade meditationer

Välkommen att välja och vraka bland dessa meditationer. Välj en eller två som passar ditt fokus och välbefinnande just nu.

Till exempel, från 8.00 till 13.00 träffas vi utomhus och jag tar er alla till en privat plats i närheten för en luftmeditation på morgonen, sedan vandrar vi i en timme till nästa stopp där vi äter lunch och gör upp en liten säker eld . Efter lunch använder vi lågorna för vår andra eldmeditation och sedan vandrar vi tillbaka för att återvända till vårt fantastiska liv igen.

Pris 550 kr per person för detta exempel.

Luft 

En guidad meditation med fokus på andetaget, hur luften som flödar genom dig kan hjälpa din kropp att hålla sig stark och frisk. 

moln.jpg

Vatten

Låt mig guida dig längs havet för en kustpromenad, vissa delar i tysthet och vissa delar pratar vi, delar och känner in. Det kommer att finnas tid för ett dopp om du vill och om vattnet är tillräckligt varmt kan vi göra en del av meditationen i vattnet.

strandstig.jpg

Jord

En guidad trädmeditation som känner visdomen från träden, stabiliteten, den frodiga grönskan och stillheten i att hitta den där speciella platsen i naturen. Vi placerar hängmattor mellan träden eller använder en yogamatta på marken. 

blekingeträd.jpg

Eld

Med hjälp av en liten brasa på en säker plats, skriver vi ner en speciell upplevelse som vi skulle vilja släppa, vi delar och känner in upplevelsen i gruppen. Slutligen, om du är redo, bränner vi det skriftliga för att befria dig från den speciella upplevelsen.

eld.jpg
bottom of page